Over Ons

Wij zijn Sansa

Sinds 2013 zijn wij op een missie om de digitale wereld gebruiksvriendelijker en gemakkelijker te maken. Wij doen dit door middel van betaalbare en professionele webapplicaties. Hierbij combineren wij doeltreffende standaardoplossingen met maatwerk.

We werken op basis van vertrouwen en een gezamenlijk streven naar efficiëntie.

Wat maakt Sansa uniek?

Sansa kan geïntegreerd worden in kleine, grote en zelfs de meest complexe bedrijven. Onze software is zeer gebruiksvriendelijk, helemaal op maat aanpasbaar en sluit naadloos aan op de workflow binnen jouw bedrijf. Sansa wordt doorlopend onderhouden, dus we kunnen altijd inspelen op nieuwe klantbehoeften en mogelijkheden.

De Kern van Sansa is gebaseerd op een flexibel framework zodat we met maatwerk Sansa passend kunnen maken voor elk bedrijfsspecifieke proces.

Binnentuin Marienburg

Sansa is gevestigd in de Marienburg te 's-Hertogenbosch (foto: Joep Jacobs in opdracht van BiermanHenket architecten).

Visie

Bij ons staat kwaliteit, techniek en samenwerking voorop, onze bedrijfsvoering en toekomstvisie zijn hier op afgestemd.

  • Wij zijn niet het hipste bedrijf. Bij ons vind je geen kantoor schommels, dikke auto's, overdreven uitstapjes en soortgelijke taferelen. Wel een centraal gelegen kantoor met professionele werkplekken op een inspirerende locatie; waar wij met veel gezelligheid een sterk staaltje code schrijven.
  • Sansa heeft geen sales/marketing afdeling. Wij geloven in onze eigen kracht en goede samenwerking. Zo kunnen we onze processen efficiënt houden en de kosten fair. Daarnaast houden we van variatie in ons werk en persoonlijk contact; natuurlijk willen wel geld verdienen, maar wel op een leuke manier.
  • Geen standaard opdrachtgever/leverancier verhouding. We werken op gelijkwaardige basis en gaan voor een duurzame samenwerking. Gaan er dingen goed, dan gaan we samen goed. Gaan er dingen verkeerd; dan lossen we dat samen (en snel) op.
  • Wij willen ruimte en flexibiliteit voor het privéleven van onze werknemers. Dus wij zetten ons niet vast in deadlines, onduidelijke afspraken en onhaalbare targets.
  • Sansa blijft innoveren en doorontwikkelen; een basis neerzetten voor de toekomst waardoor we steeds stabieler beter en mooiere dingen kunnen maken.
  • Groeien in het aantal werknemers is geen doel, sterker nog we houden ons team liever klein (max. 10 mensen). Deze mensen zijn wel volledig gericht op de oplossingen die Sansa te bieden heeft, niet op randzaken. Hierbij maken we graag gebruik de expertise van 3e partijen om ons bedrijf aan te vullen.

Binnentuin Marienburg

Foto: Joep Jacobs in opdracht van BiermanHenket architecten.

Het Team

Architect
Frans Cooijmans
Architect
Analist
Bart
Analist
Engineer
Truong
Engineer
Engineer
Marcel
Engineer
Engineer
Robert
Engineer
Engineer
Tijn
Engineer
Engineer
Ziggy
Engineer

Contact

Ben jij benieuwd hoe Sansa voor meer inzicht en overzicht kan zorgen binnen jouw bedrijf?

Contact