Maatwerk

Sansa is een totaaloplossing om alle bedrijfsprocessen te integreren en automatiseren. Wij hebben ons gespecialiseerd in het slim combineren standaardoplossingen met maatwerk. Wij zullen dan ook altijd kijken hoe we een zo efficient mogelijke applicatie kunnen bouwen tegen een eerlijke prijs.

Standaard modules

Indien mogelijk gebruiken wij standaard modules. Deze zijn naar wens aan te passen

Standaard modules + Maatwerk

Zijn de standaard modules niet allesomvattend? Dan breiden wij deze uit met maatwerk oplossingen.

Volledig maatwerk

Wij programmeren ook software volledig op maat.

Het proces

Intake / Offerte traject

Stap 1: Intake / Offerte traject

Wij proberen hier de bedrijfsprocessen te specificeren. Zodat wij exact weten welke oplossing wij kunnen creëren. Aan de hand van een kennismaking stellen wij vragen zodat wij jouw bedrijf beter leren kennen.  Wij proberen hier zo goed mogelijk te begrijpen wat wij voor jou kunnen betekenen.

 • Onderzoek naar haalbaarheid
 • Identificatie globale opzet en modulestructuur
 • Voorstel fasering
 • Kostenindicatie

Indien stap 1 zeer omvangrijk is zal hiervoor een losse offerte gemaakt worden om de scope duidelijk te krijgen.

In dit geval voor wordt het functioneel ontwerp uit stap 2 in een losse iteratie uitgevoerd.

Per fase een iteratie

Stap 2: Per fase een iteratie

Hier bepalen wij welke functionaliteiten jouw persoonlijke Sansa nodig heeft en hoe hij eruit komt te zien. Per fase passen wij een iteratie toe, elke stap wordt uitvoerig getest en gecontroleerd. Wij zullen alle tooling, gegevens en informatie integreren zodat Sansa in zijn geheel aansluit bij jouw bedrijf. Elke iteratie bestaat uit de volgende stappen:  

 • Functioneel ontwerp
 • Ontwikkeling
 • Testen (acceptatietest)
 • Implementatie / ondersteuning
 • Documentatie bijwerken
Start onderhoudsperiode

Stap 3: Start onderhoudsperiode

Nadat Sansa klaar is om gebruikt te worden zullen eventuele uitbreidingen worden meegenomen in maandelijkse kosten of los geoffreerd, naar omvang. Wij zullen Sansa onderhouden, updaten en beveiligen zodat u 24/7 online bent.

Heeft jouw bedrijf verouderde software?

Je hebt dit moment een oude applicatie draaien, maar deze is toe aan vervanging. Verouderde software is vaak duur, en soms is de leverancier gestopt met de ondersteuning. Op een gegeven moment moet je de keuze maken om dit te laten vernieuwen. De verouderde software of ‘’Legacy applicatie’’  kan namelijk voor veiligheidsproblemen zorgen of niet meer alle functionaliteiten hebben. 

Op welk moment kun je het beste overstappen naar een nieuw softwaresysteem zoals Sansa? Op het moment dat je huidige software:

 • Verouderde technologie gebruikt
 • Geen ondersteuning of uitbreidingen meer mogelijk
 • Verwatering van kennis (hoe werkt het nu ook al weer)? 

In dit geval is het optie om de applicatie te laten her-ontwikkelen door Sansa. We gebruiken hiervoor dezelfde methodiek als een maatwerk traject. Wij kunnen uw huidige bedrijfsprocessen makkelijk definiëren door uw bestaande verouderde software te bestuderen. Deze informatie kunnen wij direct toepassen in uw nieuwe Sansa software. Wil jij de software van jouw bedrijf vernieuwen en heb je daarbij nieuwe functies nodig? Dit kunnen wij op maat en naar wens programmeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op met Sansa om te kijken hoe wij al jouw bedrijfsprocessen kunnen integreren en automatiseren.

Contact