Laden...

Product- en voorraadbeheer

Afbeelding Product- en voorraadbeheer
Structureer je producten

In de productmodule van Sansa kun je alle informatie over je producten kwijt. De set met standaardvelden kan gemakkelijk worden uitgebreid met maatwerk velden. De voorraadmodule helpt je met overzicht in het magazijn. Iedereen kan de voorraad inzien en weet wat met elk product moet gebeuren.

Alle informatie overzichtelijk bij elkaar verzameld. Medewerkers van verschillende afdelingen kunnen direct de status en actuele voorraad van producten inzien. Aan de hand van relevante rapportages krijg je meer inzicht in trends en kun je tijdig handelen.

Flexibele velden

Richt je productmodule in zoals jij het graag hebt. Hierbij heb je keuze uit zeer veel standaard velden. Mocht dat niet genoeg zijn, dan kunnen we deze altijd uitbreiden met maatwerk velden. 

Afbeeldingen

Maak producten herkenbaar met afbeeldingen

Groepen

Deel producten in via productgroepen, meerdere niveau's mogelijk! 

Voorraadbeheer

Hou per product bij wat de actuele voorraad is. Daarnaast kun je terugkijken in de historie en op basis van geplande projecten progrnoses inzien. 

Samengestelde producten

Koppel diverse subproducten aan een samengesteld product. Sansa rekend automatisch de geldende voorraadpositie voor je uit, ook als een onderdeel even niet beschikbaar is.

Verhuur

Sansa kan omgaan met producten die verkocht worden, maar ook met producten die verhuurd worden (en dus terug in de vooraad komen). Via slimme rapportages zie je direct of een product beschikbaar is binnen een periode.

Tekort

Via een tekortenrapportage direct inzicht in welke producten je niet op voorraad hebt over een (langere) periode.

Koppelingen

Koppel taken en noties aan je producten. Handig voor onderhoud of extra informatie over het product.

Financieel

Per producten  kun je inkoop en verkoopprijzen bijhouden, eventueel met meerdere gekoppelde prijslijsten. Daarnaast kun je producten voorzien van een incl. en excl. BTW prijs (voor automatische berekeningen).

Product- en voorraadbeheer