Bekijk alle Sansa-oplossingen

Sansa kan toegepast worden in verschillende branches, bijvoorbeeld in de zorg of evenementenbranche.
We helpen je graag op weg met een passende oplossing.

Personeelsdossier

Het aanmaken van dossiers voor medewerkers. Een mappenstructuur voor documenten zoals id’s, loonstroken en functioneringsgesprekken.

Taken

Voor takenlijstjes is het makkelijk gebruik te kunnen maken van relaties, projecten en ze toe te kunnen wijzen aan gebruikers.

Relaties

Alle relatiegegevens in één overzicht met tabbladen voor adressen, contactpersonen, documenten, notities en gekoppelde modules.

Orders

Naast facturen kun je hiermee ook offertes, opdrachtbevestigingen en herinneringen maken. In een logische workflow, met handige overzichten.

Opdrachten

Het productietraject en het financiële traject gescheiden houden? Dan is de opdrachtenmodule, met eigen statussen, een goede oplossing.

Projecten

Een project is vaak een centraal punt waar informatie samenkomt. Flexibel en vrijwel aan elke andere module in Sansa te koppelen.

Urenverantwoording

Eenvoudig beheren van uren per dag. Uren kunnen worden gekoppeld aan project of tariefgroep. Orders kunnen gecreëerd worden vanuit projecten.

Personeelsplanning

Flexibel inplannen op projecten. Medewerkers kunnen zelf inloggen voor inzicht en het aangeven van beschikbaarheid.

Producten

Een overzicht van producten met namen, omschrijvingen, prijzen, bestanden en meer om te gebruiken in orders, opdrachten of projecten.

Kilometerregistratie

Met relatiegegevens en/of losse adressen zoekt Sansa afstanden op in Google Maps. Alles aanpasbaar, met ruimte voor toelichting.

Gebruikers

Het is mogelijk zelf in te stellen wie er met Sansa mogen werken. Bij elke gebruiker kunnen rechten aangegeven worden per module.

Dashboard

Ideaal voor snel overzicht. Lijstjes met offertes of facturen, grafiekjes van doorlooptijden en knoppen voor standaardhandelingen.