Taakgerichte pakketten

De taakgerichte pakketten zijn veel gekozen combinaties van modules, waarmee we je snel aan de gang kunnen helpen. Met standaard workflows en tegelijkertijd heel veel mogelijkheden om de modules aan te passen aan je specifieke bedrijfsprocessen. Snel werkbaar en altijd uit te breiden. Is er iets onduidelijk? Dan is het goed om te weten dat ons team voor je klaar staat.

Relatie & Facturatie

Je relaties op een rijtje en makkelijk facturen sturen. Uitbreidbaar met verschillende modules, zoals kilometerregistratie. Ideaal voor kleinbedrijf en ZZP’er.

meer info

Consultancy

Het managen van consultants vraagt om een effciënte manier van het bijhouden van uren, kosten, kilometers en de declarabiliteit daarvan.

meer info

Projectmanagement

Veel bedrijven doen hun werk op basis van projecten. Daarvoor gebruikt Sansa relaties en taken als basis. Maar dit is makkelijk uit te breiden met urenverantwoording, personeelsplanning, producten en orders.

meer info

Maatwerkoplossingen

Voor alle situaties waarin automatisering verder zou moeten gaan dan het inrichten, aanpassen en configureren van onze modules, bieden we maatwerkoplossingen. In dat geval gaan we aan de slag met het analyseren en uittekenen van processen en het vertalen van deze processen naar abstractie en algoritmen. Samen maken we je bedrijfsinformatie beheersbaar in een online toegankelijke omgeving.

Bedrijfsautomatisering

Naast orders, relaties en standaardmodules zijn er meer bedrijfsprocessen die om automatisering kunnen vragen. Een goede analyse van die processen en het gefaseerd doorvoeren van verbeteringen staan hierbij centraal.

Procesautomatisering

Soms is het niet nodig al je bedrijfsprocessen te automatiseren, maar wil je juist graag een specifiek proces sneller, gemakkelijker en efficiënter laten verlopen. Een beoordelingssysteem, een roosterapplicatie, een systeem voor dataverwerking. Wij staan open voor elke vraag.

Koppelingen

Behoefte aan het beheren, koppelen en uitwisselen van informatie met andere software-systemen? Wij kunnen systemen bouwen met mogelijkheden toegespitst op de specifieke vraag of in lijn met de systemen waar we mee moeten communiceren. In programmeertaal ook wel API en backend genoemd.