Urenverantwoording en planning

Sansa maakt de urenverantwoording en planning binnen jouw bedrijf overzichtelijk. Dankzij onze planningsmodule is het eenvoudig om te plannen wie, wat, waar en wanneer aan het werk gaat. Vervolgens kun je direct volgen hoeveel tijd besteed wordt aan taken en projecten.

Eenvoudig de tijdsbesteding bijhouden

Medewerkers kunnen in Sansa eenvoudig de tijdsbesteding bijhouden. Uren kunnen worden gekoppeld aan een project, tarief of tariefgroep. Door middel van een status kan de akkordering en administratieve verwerking van de uren worden gestroomlijnd.

Aan elke medewerker kan een contract worden gekoppeld. Hierin wordt een werkrooster vastgelegd inclusief vakantiedagen. Aan de hand van de urenverantwoording berekend Sansa vervolgens automatisch het urensaldo, super handig! Daarnaast kun je verlof en/of +- uren muteren; wanneer een medewerker bijvoorbeeld overuren wil inruilen.

Splitsing declarabele uren

Splitsing declarabele uren

Projecten

Koppelen uren aan projecten

Tarieven

Tarieven en tariefgroepen beheren

Rapportage

Calculatie & rapportagefuncties

Medewerkers

iCal-integratie met telefoons

Projectplanning

De planningsmodule van Sansa maakt het mogelijk om dynamisch projecten in te plannen. Hierdoor kun je eenvoudig structureren wanneer en hoeveel medewerkers werken aan een project.

De planning per projectdag kan vervolgens ingevuld worden door medewerkers zich te laten inschrijven, ofwel door medewerkers direct in het systeem koppelen op basis van competenties en beschikbaarheid.

Weergaven

  • Planningsdagen; per week/maand
  • Per medewerker; per week/maand

Verhinderen / reserveren

  • Opgegeven verhinderingen
  • Reserveringen
  • Inschrijven op projecten

Medewerkerlogin

  • Eigen agenda inzien
  • Eventueel uit te voeren naar telefoon via iCal.

Elegante, effectieve & efficiƫnte cloud software voor elk bedrijf!

Ben jij benieuwd hoe Sansa voor meer inzicht en overzicht kan zorgen binnen jouw bedrijf?

contact