Organiseren en plannen

Een complete werkomgeving waar projectadministratie, personeelsplanning, afspraken en andere taken eenvoudig beheerd kunnen worden. Het is de ideale manier om samen met collega's aan een project te werken.

Beheer jouw project op een centrale plek

Jij weet hoe je een project opzet en managed. Het heeft je voorkeur om dit project op een centrale plek te beheren. Je bent immers vaak in gesprek, bezig met het maken van afspraken en het plannen van medewerkers. In Sansa heb je één centrale projectadministratie waar je samen met je collega’s in kunt werken. Houd eenvoudig overzicht van jouw evenementen of boekingen en log gemaakte afspraken op een centrale plek.

iMac

Relaties (CRM)

Een groot en sterk netwerk met veel verschillende relaties. De kunst is om overzicht te behouden en de relaties op één plek te beheren. In Sansa kun je relaties labelen, relatietypes toekennen, adressen en personen beheren en documenten en notities koppelen. Tevens handig als je nieuwsbrieven wilt versturen, want je kunt heel eenvoudig relaties synchroniseren.

Projecten

Alle projecten op een plek, dat is wel zo overzichtelijk! Flexibel en aan vrijwel alle Sansa modules te koppelen. Het koppelen van orders, uren en relaties is zo erg praktisch. Met de planningsweergave kun je het tijdsverloop van het project goed in de gaten houden. Handig om projectanalyses te maken en om uren te registreren. En met de projectcalculatie kun je eenvoudig zien hoeveel uren aan een project zijn besteed.

iMac
iPad
iMac
iPad

Personeelsplanning

In Sansa kun je medewerkers inplannen op projecten. Medewerkers kunnen zelf inloggen om de voortgang van het project te bekijken, de planning te raadplegen en beschikbaarheid door te geven. Functies van medewerkers kunnen worden weergegeven en ingedeeld.

Taken

Handgeschreven to-do lijstjes zijn verleden tijd met de taakfunctie van Sansa! Hier kun je eenvoudig taaklijstjes aanmaken, bijhouden en afvinken. Koppel je relaties aan taken, wijs projecten toe aan medewerkers en koppel relaties aan projecten. Stel deadlines in en zie de laatste Slack notificaties via het planbord. Zo ben je altijd up-to-date.

iMac
iPad
iMac
iPad

Evenementen

Een evenement organiseren veel gedoe? Niet met de specialistische evenementenmodules van Sansa. Maak gebruik van het accreditatiesysteem, crewsysteem én crewwebsite, plus artisthandling systeem, zo wordt ook jouw evenement een succes! Schaalbaar, bestand tegen veelvuldig webverkeer, en het accreditatiesysteem kan zelfs volledig offline draaien. Deze systemen worden gebruikt voor Paaspop, Klokgebouw shows, producties in de Brabanthallen, en vele andere evenementen.

Met Sansa heb ik meer overzicht over mijn orders en relaties. Daarnaast kan ik met Sansa sneller, gemakkelijker en efficiënter mijn orders afwerken. Dat scheelt tijd en moeite, die ik nu overhoud om aan leukere en nuttigere dingen te besteden.

Maartje van Roessel (Dinges Tekst & Tekstadvies)