Een systeem op maat voor jouw bedrijf

Voor alle situaties waarin automatisering verder zou moeten gaan dan het inrichten, aanpassen en configureren van onze modules, bieden we maatwerkoplossingen.

Een systeem op maat voor jouw bedrijf

Sansa is vanaf de basis zo gemaakt dat maatwerk kan worden geïntegreerd. Dus geen gekke koppelingen, aanhangsels en afwijkende weergaven; alles geïntegreerd in één applicatie speciaal voor jou. Zo kunnen we modules toevoegen, weergave op elk detailniveau aanpassen en extra procedures toevoegen. De mogelijkheden op het gebied van maatwerk in Sansa gaan érg ver, uniek voor online (SaaS) oplossingen.

Behoefte aan het beheren, koppelen en uitwisselen van informatie met andere software-systemen? Wij kunnen systemen bouwen met mogelijkheden toegespitst op een specifieke vraag of in lijn met de systemen waar je mee wilt communiceren. In programmeertaal ook wel API genoemd.

Wil je weten hoe we dit doen? Neem dan contact met ons op!

iMac
iPad

Bijzondere website?

Een webportaal of een geavanceerde website wens? Wij bouwen websites waar net wat meer van wordt gevraagd. Hierbij richten wij ons specifiek en alleen op de technische oplossing, wij zijn echte code liefhebbers en techneuten, die graag samenwerken met grafisch ontwerpers en content specialisten!

Wat kan Sansa bieden?

  • Websites met geavanceerde functies en koppeling naar back-end systemen;
  • High traffic en performance websites;
  • Websites gekoppeld aan Sansa.
Bekijk websites

Uniek idee?

Heb je een te gek idee of wil je een branche voorzien van een oplossing? Ontwikkel dan, in samenwerking met ons, je eigen SaaS platform op Sansa! We sparren graag samen met je om te ontdekken waar de mogelijkheden liggen.

Enkele voorbeelden van geslaagde ideeën:

  • Gyneo: compleet Saas plaatform voor de Kraamzorg
  • LOC7000/Maraboe: compleet platform voor cateraars op evenementen
  • Paaspop: accreditatiesystemen
iMac
iPad

Sansa is met Coreworks mee gegroeid om alle processen te digitaliseren. Momenteel is dit het digitale hart van onze organisatie.

Guus Lustenhouwer (Coreworks)