Inkoop, verkoop en verhuur

Een online overzicht van producten met namen, omschrijvingen, prijzen en bestanden zorgt voor meer gebruiksgemak en kleinere foutmarges. Het overzicht is tevens te gebruiken in orders, opdrachten of projecten.

Behoud overzicht

Het ontwikkelen van producten is een veelomvattend proces. Een online overzicht van producten met namen, omschrijvingen, prijzen en bestanden zorgt voor meer gebruiksgemak en kleinere foutmarges. Overzicht houden is vaak lastig. Sansa kan je helpen bij het bewaren van overzicht en ervoor zorgen dat je efficiënter te werk gaat. Laat jouw bedrijf weer draaien om het daadwerkelijke productieproces!

iMac

Relaties (CRM)

Hoe meer relaties, hoe beter zou je zeggen. Behoud het overzicht door al je relaties op één plek te beheren. Zo kun je relaties labelen, relatietypes toekennen, adressen en personen beheren en documenten en notities koppelen. Ook handig als je nieuwsbrieven wilt versturen, want je kunt heel eenvoudig relaties synchroniseren.

Projecten

Alle projecten op een plek, dat is wel zo overzichtelijk! Flexibel en aan vrijwel alle Sansa modules te koppelen. Het koppelen van orders, uren en relaties is zo erg praktisch. Met de planningsweergave kun je het tijdsverloop van het project goed in de gaten houden. Handig om projectanalyses te maken en om uren te registreren.

iMac
iPad
iMac

Facturen en offertes

Het bijhouden van facturen en offertes hoeft niet veel tijd te kosten. Met Sansa kun je eenvoudig offertes, opdrachtbevestigingen en herinneringen maken. In een logische workflow, met handige overzichten. Maak eenvoudig PDF’s met je eigen briefpapier, sjablonen voor herhaalorders of een uitgesplitst BTW-overzicht. De diverse exportmogelijkheden zijn een extra voordeel!

Producten

Houd overzicht van producten. Voeg namen, omschrijvingen, prijzen, bestanden en meer toe om te gebruiken in orders of projecten. Je kunt producten zelfs koppelen aan elkaar, een opdracht of een project. De eenheden van jouw product kun je zelf configureren en je kunt producten indelen in productgroepen. Extra opties zijn voorraadbeheer en een prijsset.

iMac

Sansa is essentieel en onmisbaar voor onze organisatie. Intuïtief en transparant in gebruik. Een systeem zonder franjes dat gewoon doet waarvoor het bedoeld is.

Mark Pelzers (Het Leanhuis)