Dienstverlening en advies

Er komt veel kijken bij het leveren van diensten, het beheren van relaties, projecten, uren en orders. Dan wil je doen waar je het beste in bent, en dat is ondernemen! Met Sansa wordt het leveren van diensten een heel stuk makkelijker.

Eén centrale projectadministratie

Je bent dagelijks bezig met het leveren van diensten aan je klanten. Of je nu CV installateur, computerspecialist, zorgverlener of verzekeringsadviseur bent; de dienst staat centraal. Het leveren van deze dienst zien wij als een project. Bij dat project komen best wat zaken kijken, zoals betrokken relaties, rolverdeling, urenverantwoording en facturen. In Sansa heb je één centrale projectadministratie waar je samen met je collega’s kunt werken.

iMac

Relaties (CRM)

Hoe meer relaties, hoe beter zou je zeggen. Behoud het overzicht door al je relaties op één plek te beheren. Zo kun je relaties labelen, relatietypes toekennen, adressen en personen beheren en documenten en notities koppelen. Ook handig als je nieuwsbrieven wilt versturen, want je kunt heel eenvoudig relaties synchroniseren.

Projecten

Alle projecten op een plek, dat is wel zo overzichtelijk! Flexibel en aan vrijwel alle Sansa modules te koppelen. Het koppelen van orders, uren en relaties is zo erg praktisch. Met de planningsweergave kun je het tijdsverloop van het project goed in de gaten houden. Handig om projectanalyses te maken en om uren te registreren.

iMac
iPad
iMac

Facturen en offertes

Het bijhouden van facturen en offertes hoeft niet veel tijd te kosten. Met Sansa kun je eenvoudig offertes, opdrachtbevestigingen en herinneringen maken. In een logische workflow, met handige overzichten. Maak eenvoudig PDF’s met je eigen briefpapier, sjablonen voor herhaalorders of een uitgesplitst BTW-overzicht. De diverse exportmogelijkheden zijn een extra voordeel!

Urenverantwoording

Uren bijhouden is geen tijdrovend proces meer. Uren kunnen worden gekoppeld aan project of tariefgroep en orders worden gecreëerd vanuit projecten. Je maakt eenvoudig een splitsing tussen declarabele en niet-declarabele uren. De uren koppel je aan projecten en tarieven.  Dankzij deze koppelingen kun je eenvoudig calculaties maken en gebruik maken van rapportagefuncties.

iMac
iMac

Taken

Handgeschreven to-do lijstjes zijn verleden tijd met de taakfunctie van Sansa! Hier kun je eenvoudig taaklijstjes aanmaken, bijhouden en afvinken. Taken kun je linken aan projecten, medewerkers of relaties. Stel deadlines in en zie de laatste Slack notificaties via het planbord. Zo ben je altijd up-to-date.

Onze samenwerking met het Sansa team verloopt al jaren naar volle tevredenheid! Software is verbonden met onze bedrijfsstrategie en dan is een goede samenwerking met de hofleverancier van wezenlijk- en levensbelang

Otto Kampen (Gyneo)