Blog

Verhalen achter ons werk, publicaties en tips!

php_developer

Vacature PHP Developer

Door | Nieuws

Als PHP Developer zal je voornamelijk werken aan het realiseren van klantgerichte oplossingen met ons Sansa raamwerk. Hierbij is belangrijk dat je vraagstukken goed kunt omzetten in technische oplossingen. Je bent continu bezig om de technische vertaalslag tussen bedrijfsprocessen en online technieken te maken. Dit houdt in het ontwikkelen, optimaliseren en onderhouden van Sansa.

Lees meer

Perfekt Print Boxtel

Door | Bedrijfsprofiel

Perfekt Print Boxtel is gespecialiseerd in het printen, verpakken (bijvoorbeeld sealen) en couverteren (samenstellen) en ter post bezorgen van mailpakketten. De doorlooptijden kort: iedere dag komen er zo’n 10 tot 15 opdrachten binnen, die dezelfde dag nog verwerkt moeten worden. Dan is een systeem dat met één druk op de knop doet wat het moet doen, geen overbodige luxe.

Lees meer

Festivak 2016

Door | Nieuws

De 20e editie van Festivak op 9 en 10 november 2016 was een mooie gelegenheid om met mensen in gesprek te gaan over software voor evenementen. We hadden een schitterende stand samen met dWise Event IT, The Event Warehouse en TVE.

Lees meer

Binnen bij Paaspop Events

Door | Bedrijfsprofiel

Waar veel mensen komen genieten van een festival, zijn ook veel mensen nodig die dat festival mogelijk maken. Vrijwilligers, leveranciers, cateraars, crew-leden en natuurlijk de artiesten zelf… Op die manier telt een festival als Paaspop ongeveer 6000 mensen die vóór, na en tijdens het festival toegang nodig hebben tot het terrein. Sansa helpt om dit zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Lees meer

Jong Luchtverwarming

Door | Bedrijfsprofiel

Binnen Jong Luchtverwarming zijn de bedrijfsprocessen grofweg in te delen in drie trajecten: de installatie van een nieuw luchtverwarmingssysteem, het verrichten van periodiek (te plannen) onderhoud aan de bestaande systemen van klanten en het oplossen van storingen. Sinds het bedrijf met Sansa is gaan werken, zijn met name de onderhouds- en servicetrajecten in vergaande mate geautomatiseerd.

Lees meer

Socratisch gesprek

Door | Ontwikkeling

“Stilstand is achteruitgang” wordt wel eens gezegd. Volgens mij is stilstaan of zelfs terugkijken juist vooruitgang. En daar heb ik nu weer een bevestiging van gezien. De mensen van Sansa durfden het aan om te gaan filosoferen over hun uitgangspunten.

Lees meer

Dinges Tekst & Tekstadvies

Door | Bedrijfsprofiel

“Ik ben eigenlijk een ‘kleingebruiker’ van Sansa,” zegt Maartje van Roessel. Als zzp’er is ze (uiteraard) de enige binnen haar bedrijf die werkt met het systeem. Ze gebruikt het vooral om te offreren, te factureren en de status van facturen bij te houden. Daarnaast is het systeem voor haar handig om overzicht te houden over de projecten die lopen.

Lees meer

GEK & Live Paint

Door | Bedrijfsprofiel

GEK, een bedrijf dat zich richt op kunst en communicatie, gebruikt Sansa voor maar liefst vier aan elkaar gelieerde bedrijven. Met name voor hun bedrijf Live Paint biedt Sansa een vrijwel volledig geautomatiseerd proces.

Lees meer

Loonse en Drunense Duinen

Door | Nieuws

Er is altijd ruimte om een keer samen iets te doen. Wie wil doet een suggestie en we kijken wie er meegaat. Het initiatief was van Frank: “Wie gaat er mee mountainbiken in de Loonse & Drunense Duinen?”. Zo enthousiast als de eerste reacties waren, bleek het niet om het mountainbiken te gaan.

Lees meer

Ontwikkeldagen

Door | Ontwikkeling

Drie dagen hebben we vrij gepland als ontwikkeldagen. Jeroen, Ruben, Bas, Miranda, Frans en Willem hun handen vrij voor om eens op een andere manier naar Sansa te kijken. In verschillende samenstellingen hebben we een aantal sessies gedaan met uiteenlopende onderwerpen.

Lees meer

Karpettenproducent

Door | Bedrijfsprofiel

Van aanvraag tot inkoop, transport en facturatie: bij de vervaardiging van een vloerkleed komen heel wat administratieve handelingen kijken. Handig dus, als je al die dingen vanuit één systeem kunt regelen. Sansa voorziet in de automatisering rondom het volledige productieproces van een karpettenproducent. Hierdoor worden tijd, moeite en kosten bespaard.

Lees meer

Onderzoek Sansa UI

Door | Ontwikkeling

In de periode van september 2015 tot en met januari 2016 hebben Yorick Schekermans en Bas Wouters onderzoek gedaan naar Sansa. Dit hebben ze gedaan in het kader van hun afstudeerstage aan Avans Hogeschool in Den Bosch.

Lees meer

Deeldag

Door | Ontwikkeling

Op donderdag 7 januari hebben we een avond georganiseerd voor onze klanten. Om samen met hun te praten over de ontwikkeling van Sansa. Hoe wordt Sansa door verschillende mensen bij verschillende bedrijven gebruikt? Waar ervaren zij voordelen en waar zouden ze graag functionaliteit toegevoegd zien?

Lees meer