Nieuws

Festivak 2016

By 16 november 2016 No Comments
Festivak 2016 Sansa

De 20e editie van Festivak op 9 en 10 november 2016 was een mooie gelegenheid om met mensen in gesprek te gaan over software voor evenementen. We hadden een schitterende stand samen met dWise Event IT, The Event Warehouse en TVE.

Festivak vindt het ene jaar plaats in Nederland en het andere jaar in België. Dit jaar, in de Nekkerhal in Mechelen, was er een combinatie gemaakt met de Artiesten- en Evenementenbeurs. Meer dan 300 leveranciers hebben zich laten zien aan zo’n 4.700 bezoekers, allemaal werkzaam in de festivals en evenementen.

We hebben veel toeleveranciers van evenementen gesproken en het met hun vooral gehad over planningen. Het plannen van materiaal, het inlezen van tekeningen en het overzichtelijk plannen van medewerkers. Zaken waar wij met Sansa Evementenproductie op verschillende manieren oplossingen voor bieden. Het was ook fijn hoe mensen de moeite namen om hardop met ons na te denken over mogelijkheden en de verwachte ontwikkelingen voor de komende jaren.

Met verschillende organisatoren van evenementen hebben we gekeken naar Sansa Event Access, onze applicatie voor toegangsbeheer. Hoe het toegepast kan worden voor congressen en theaterfestivals. We kijken uit naar de vervolggesprekken om deze nieuwe vormen van gebruik in de praktijk te gaan brengen!